BY MERJA & DANIEL

Stressistä rauhaan - EFT Tapping - verkkokurssi

Haluaisitko oppia yksinkertaisen tavan parantaa elämäsi laatua ja kehosi terveyttä? Tieteellisesti tutkitulla EFT Tapping - tekniikan avulla rauhoitat nopeasti mielesi ja hermojärjestelmäsi, ja näin autat kehoasi voimaan paremmin. Helppo ja tehokas menetelmä, josta on apua moneen elämän haasteeseen.
view_module Modules 6
menu_book Sessions 19
(5.0)

About This Product:


Kärsitkö stressistä, univaikeuksista tai fyysisestä kivusta? Tuntuuko siltä, että tuntemuksesi estävät sinua elämästä juuri sellaista elämää kuin haluaisit? Et ole yksin. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat kääntyneet Emotional Freedom Techniques (EFT) -tekniikan puoleen vapautuakseen henkisestä ja fyysisestä jännitteestä ja muuttaakseen elämäänsä.

EFT Tapping - peruskurssilla opit tämän voimakkaan tekniikan perusteet ja miten voit soveltaa sitä omaan elämääsi. Kurssin aikana kuulet EFT:n historiasta ja sen perusperiaatteista, opit kehon naputtelupisteet sekä kuinka niitä käytetään erilaisiin elämän haasteisiin.

Saat myös käytännön tietoa siitä, miten tunnistat ongelman, miten laadit aloituslauseen, kuinka naputat pisteitä ja mitä sanot prosessin aikana. Opit naputteluprosessin vaihe vaiheelta sekä miten sovittaa sen omiin yksilöllisiin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi.

Olipa kyseessä ahdistavat tunteet, stressi, fobiat tai fyysinen kipu, kurssi antaa sinulle työkalut ja tiedon, jota tarvitset näiden haasteiden lieventämiseen ja elämäsi muuttamiseen. Käytännön vinkkien avulla opit mittaamaan edistystäsi, voittamaan esteitä ja sisällyttämään EFT-naputtelun jokapäiväiseen elämääsi.

KURSSI SISÄLTÖ:

Moduuli 1: EFT:n perusresepti
- Mitä on EFT Tapping ja miten se toimii?
- Omaa harjoittelua - Aloitus- ja muistutuslauseet
- Ongelman tunnistaminen
- Omaa harjoittelua - Tapping puu
 
Moduuli 2: Stressi ja ahdistavat tunteet
- Stressin ja ahdistavien tunteiden purkaminen
- Paniikin tunteen pysäyttäminen
- Kerro tarina- tekniikka
 
Moduuli 3: Kehonkivut ja uni
- Kehon kipujen lievittäminen ja poistaminen
- Omaa harjoittelua - kehon kivut
- Uni- ja nukahtamisvaikeudet
 
Moduuli 4: Mielihalut ja unelmat
- Mielihalut ja niiden purkaminen 
- Omaa harjoittelua - mielihalut
- Unelmien ja tavoittetteiden toteuttaminen
- Omaa harjoittelua - unelmat ja tavoitteet
 
Vinkkejä omaan naputteluun
- Vinkkejä omaan naputteluun
- Miksi EFT ei toimi?
- EFT Tapping - meditaatio
- Mitä seuraavaksi?

Kurssin lopussa sinulla on vankka ymmärrys EFT Tappingin perusasioista ja olet valmis käyttämään sitä positiivisten muutosten luomiseen elämässäsi.

Kurssin hinta: 87€

Joten miksi odottaa? Ilmoittaudu Stressistä rauhaan - EFT Tapping -verkkokurssille tänään ja ota ensimmäinen askel kohti onnellisempaa ja terveempää sinua!

 
Merja Valkonen-Hernandez
EFT Tapping - valmentaja
www.merjavalkonenhernandez.fi
+358 44 025 3523
Insta: #merja.valkonen.hernandez
FB: https://www.facebook.com/valkonenhernandez


Vastuuvapauslauseke:
Tämä ohjelma on tarkoitettu informaatio- ja koulutustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia ja/tai hoitoa. Ota yhteyttä lääkäriisi ennen kuin teet muutoksia ruokavalioosi, liikuntaharjoituksiisi, lääkehoitoosi tai mielenterveydenhuoltoosi.
 

Program Details


Mitä on EFT Tapping ja miten se toimii?
Available Now
Omaa harjoittelua - Aloituslause ja muistutuslauseet
Available Now
Ongelman tunnistaminen
Available Now
Omaa harjoittelua - Tapping puu
Available Now

Stressi ja ahdistavat tunteet
Available Now
Paniikin tunne ja sen lieventäminen
Available Now
Kerro tarina - tekniikka
Available Now

Kehon kivut
Available Now
Omaa harjoittelua - Kehon kivut
Available Now
Univaikeudet
Available Now

Mielihalut
Available Now
Omaa harjoittelua - Mielihalut
Available Now
Unelmat ja tavoitteet
Available Now
Omaa harjoittelua - Unelmat ja tavoitteet
Available Now

Vinkkejä omaan naputteluun
Available Now
5 yleisintä virhettä
Available Now
EFT Tapping - meditaatio ahdistavista tunteista irtipäästämiseen
Available Now
Mitä seuraavaksi?
Available Now

What Do People Think About This Program?


5.0

(2)
100%
0%
0%
0%
0%
Reviews
Veronica Gordon
Sep 29, 2022
Very useful and clear tips on how to use EFT with kids.  
Sandra E
Oct 04, 2022
I could listen to Merja all day long. Her voice is soothing, kind and comforting. I really appreciated taking this course. As a mother, often I fixate on what my child is not doing (brush your teeth, throw away your tissues, do your homework, etc.) This course taught me to bring my attention back to myself, to first calm myself by using EFT tapping. As Merja mentions repeatedly, cleaning out one's own emotions is indeed such a good place to start. I tried it and things shifted in me, as well as in my child, without me having to say anything. 

I also loved the EFT meditation at the very end (video 11). 

Thank you.
Merja Valkonen-Hernandez

Olen Merja, EFT Tapping - valmentaja. Työni ytimessä on auttaa asiakkaitani löytämään tasapainoa ja hyvinvointia elämässä käyttämällä EFT Tapping - tekniikkaa sekä kehon ja mielen rauhoittamiseen että juurisyiden löytämiseen ja niiden puhdistamiseen.
See Full Biography >

Merja Valkonen-Hernandez on kokenut EFT Tapping-valmentaja, joka on työskennellyt asiakkaiden parissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Merjan työskentelytapa on intuitiivinen ja lempeä.

“Tavoitteenani on auttaa ihmisiä tunnistamaan ongelmiensa taustalla olevat syyt, jotta he voivat itse parantaa omaa elämänlaatuaan.”

Merja on asunut ja opettanut useissa eri maissa, kuten Ranskassa, Perussa ja Australiassa. Hänen monipuolinen taustansa on vaikuttanut myös hänen työhönsä EFT-tapping-valmentajana. Sen ansiosta hän pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen näkökulman opetukseensa ja ohjaukseensa.

“Elämässäni tärkeintä ovat perheeni, terveyteni ja oma henkilökohtainen kasvuni ihmisenä. Tavoitteenani on tutustuttaa mahdollisimman monia ihmisiä EFT Tapping -menetelmään, jotta he voisivat hoitaa itse itseään ja opettaa myös lapsia tekemään samoin.”

See Short Biography >

Access other courses by Merja
Get This Course Today
€87.00
Disclaimer: The views, information, or opinions expressed on or during any mastermind or otherwise publicized on our online and mobile resources are solely those of the creating authors or contributors and not those of MasterMind Consulting, LLC (“MasterMind”) or its affiliates. Furthermore, Mastermind Consulting, LLC is not responsible for and does not verify the accuracy of any of the information used or provided by the Seller. You are purchasing from a third-party Seller and not from MasterMind. Seller is responsible for customer service and refunds for your purchase. MasterMind does not assume any liability for the content provided by Seller and does not act as Seller’s agent. For courses that are not live events (not hosted on a specific date), all sales are subject to a 7 day cancellation period. For live events (hosted on a specific date), all sales are subject to a 3 day cancellation period. For courses that have live sessions over an extended or distributed period of time, all sales are subject to a prorated refund based on the number of sessions that have been attended or participated in.

Disclosure: Menestyksesi taso tulosten saavuttamisessa riippuu useista tekijöistä, kuten taustastasi, motivaatiostasi, sitoutumisestasi ja toimistasi. Koska nämä tekijät vaihtelevat yksilöittäin, emme voi taata menestystä. Tuloksesi voivat vaihdella.