BY MERJA & DANIEL

EFT Tapping - ohjelma: Nauhoitetut sisällöt + 3 henkilökohtaista EFT Tapping - livesessiota

Kannatko huolia harteillasi? Tuntuuko tämä kehossasi kipuina, paino-ongelmina tai ehkä univaikeuksina? Kaipaatko keinoja rentoutumiseen ja oman hyvinvointisi parantamiseen? Tervetuloa EFT Tapping - ohjelmaan, joka tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen lähestymistavan hyvinvointiin.
view_module Modules 6
menu_book Sessions 19

About This Product:


 

Löydä tasapaino ja hyvinvointi elämääsi

 

Kannatko huolia harteillasi? Tuntuuko tämä kehossasi kipuina, paino-ongelmina tai ehkä univaikeuksina? Kaipaatko keinoja rentoutumiseen ja oman hyvinvointisi parantamiseen? Tervetuloa EFT Tapping - ohjelmaan, joka tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen lähestymistavan hyvinvointiin.

 

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Ohjelma on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan ja halukkaita katsomaan pintaa syvemmälle oman elämänsä haasteisiin. Olipa haaste tai huoli sitten liityen työhön, perheeseen tai vaikkapa omaan terveyteen, tämä kurssi tarjoaa työkaluja ja tietoa, joiden avulla voi löytää paremman tasapainon ja hyvinvoinnin.

 

Mitä ohjelma sisältää?

EFT Tapping - ohjelma koostuu kahdesta osasta: nauhoitetusta sisällöstä ja kolmesta (3) henkilökohtaisesta EFT Tapping -  livesessiosta Zoomin välityksellä Merjan kanssa. Nauhoitetuista sisällöistä opit EFT:n perusteet ja miten voit hyödyntää sitä elämäsi eri osa-alueilla. Opit käyttämään EFT:tä mm. stressin ja ahdistuksen tunteisiin, kehon kipuihin, univaikeuksiin, mielihaluihin ja unelmien saavuttamiseen. Livesessioissa puolestaan keskitymme sinun oman elämäsi haasteisiin ja pääset käytössä kokemaan EFT:n voiman ammattilaisen ohjauksessa.

Merja on yhteydessä sinuun livesessioiden aikatauluista kurssin hankkimisen jälkeen.

 

Mitä hyötyä ohjelmasta on?

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua paremmin itseesi ja oppia tehokkaita työkaluja oman hyvinvointisi edistämiseen. Pääset kurkistamaan pintaa syvemmälle oman elämäsi haasteisiin ja puhdistamaan negatiivisia muistoja, kokemuksia ja ajatuksia, jotka vaikuttavat elämääsi. Ohjelman jälkeen käytössäsi on arjen työkalu, jota voit käyttää milloin vain ja missä vain.

 

Miksi valita juuri tämä ohjelma?

  • Kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin
  • Nauhoitetut sisällöt ja livesessiot tarjoavat sekä teoriaa että käytäntöä
  • Räätälöidyt livesessiot auttavat sinua edistymään omassa elämässäsi
  • Asiantunteva ja kokenut ohjaaja, ja tuki kurssin aikana
  • Mahdollisuus edistää omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi

 

Kenelle ohjelma ei ole tarkoitettu?

Jos kärsit mielenterveyden ongelmista tai vakavista sairauksista tämä ohjelma ei ole sinulle. EFT Tapping voi kyllä auttaa rentouttamaan kehoa ja mieltä, mutta näissä tapauksissa on hyvä hakeutua ensin lääketieteellisen hoidon piiriin.

 

Liity mukaan ja aloita matkasi kohti tasapainoa ja hyvinvointia!

Ilmoittaudu EFT Tapping - ohjelmaan jo tänään ja anna itsellesi mahdollisuus löytää tasapaino ja hyvinvointi elämääsi. Ota ensimmäinen askel kohti huolettomampaa ja onnellisempaa elämää. Liity mukaan ja anna itsellesi lahja paremmasta hyvinvoinnista!

 

NAUHOITETTUJEN OSIOIDEN SISÄLTÖ:
 
Moduuli 1: EFT:n perusresepti
- Mitä on EFT Tapping ja miten se toimii
- Omaa harjoittelua
- Ongelman tunnistaminen
- Omaa harjoittelua
 
Moduuli 2: Stressi ja ahdistavat tunteet
- Stressin ja ahdistavien tunteiden purkaminen
- Paniikin tunteen pysäyttäminen
- Kerro tarina- tekniikka
 
Moduuli 3: Kehonkivut ja uni
- Kehon kipujen lievittäminen ja poistaminen
- Omaa harjoittelua
- Uni- ja nukahtamisvaikeudet
 
Moduuli 4: Mielihalut ja unelmat
- Mielihalut ja niiden purkaminen 
- Omaa harjoittelua
- Unelmien ja tavoittetteiden toteuttaminen
- Omaa harjoittelua
 
Vinkkejä omaan naputteluun
- Vinkkejä omaan naputteluun
- Miksi EFT ei toimi?
- EFT Tapping - meditaatio
- Mitä seuraavaksi?
 
Kurssin hinta: 347€ (sis. nauhoitetut sisällöt + 3 krt henkilökohtainen EFT Tapping -sessio)
 
 
Tämä ohjelma on tarkoitettu informaatio- ja koulutustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista lääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia ja/tai hoitoa. Ota yhteyttä lääkäriisi ennen kuin teet muutoksia ruokavalioosi, liikuntaharjoituksiisi, lääkehoitoosi tai mielenterveydenhuoltoosi.

Program Details


Tervetuloa EFT Tapping - ohjelmaan!
Available Now

Mitä on EFT Tapping ja miten se toimii?
Available Now
Omaa harjoittelua - Aloituslause ja muistutuslauseet
Available Now
Ongelman tunnistaminen
Available Now
Omaa harjoittelua - Tapping puu
Available Now

Stressi ja ahdistavat tunteet
Available Now
Paniikin tunne ja sen lieventäminen
Available Now
Kerro tarina - tekniikka
Available Now

Kehon kivut
Available Now
Omaa harjoittelua
Available Now
Unihaasteet
Available Now

Mielihalut
Available Now
Omaa harjoittelua: mielihalut
Available Now
Unelmat
Available Now
Omaa harjoittelua: Unelmat ja haaveet
Available Now

Vinkkejä omaan naputteluun
Available Now
Miksi EFT ei toimi?
Available Now
EFT Tapping - meditaatio ahdistavista tunteista irtipäästämiseen
Available Now
Mitä seuraavaksi?
Available Now

What Do People Think About This Program?


No ratings yet.
Merja Valkonen-Hernandez

Olen Merja, EFT Tapping - valmentaja. Työni ytimessä on auttaa asiakkaitani löytämään tasapainoa ja hyvinvointia elämässä käyttämällä EFT Tapping - tekniikkaa sekä kehon ja mielen rauhoittamiseen että juurisyiden löytämiseen ja niiden puhdistamiseen.
See Full Biography >

Merja Valkonen-Hernandez on kokenut EFT Tapping-valmentaja, joka on työskennellyt asiakkaiden parissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Merjan työskentelytapa on intuitiivinen ja lempeä.

“Tavoitteenani on auttaa ihmisiä tunnistamaan ongelmiensa taustalla olevat syyt, jotta he voivat itse parantaa omaa elämänlaatuaan.”

Merja on asunut ja opettanut useissa eri maissa, kuten Ranskassa, Perussa ja Australiassa. Hänen monipuolinen taustansa on vaikuttanut myös hänen työhönsä EFT-tapping-valmentajana. Sen ansiosta hän pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen näkökulman opetukseensa ja ohjaukseensa.

“Elämässäni tärkeintä ovat perheeni, terveyteni ja oma henkilökohtainen kasvuni ihmisenä. Tavoitteenani on tutustuttaa mahdollisimman monia ihmisiä EFT Tapping -menetelmään, jotta he voisivat auttaa itse itseään ja opettaa myös lapsia tekemään samoin.”

See Short Biography >

Access other courses by Merja
Get This Course Today
€347.00
Disclaimer: The views, information, or opinions expressed on or during any mastermind or otherwise publicized on our online and mobile resources are solely those of the creating authors or contributors and not those of MasterMind Consulting, LLC (“MasterMind”) or its affiliates. Furthermore, Mastermind Consulting, LLC is not responsible for and does not verify the accuracy of any of the information used or provided by the Seller. You are purchasing from a third-party Seller and not from MasterMind. Seller is responsible for customer service and refunds for your purchase. MasterMind does not assume any liability for the content provided by Seller and does not act as Seller’s agent. For courses that are not live events (not hosted on a specific date), all sales are subject to a 7 day cancellation period. For live events (hosted on a specific date), all sales are subject to a 3 day cancellation period. For courses that have live sessions over an extended or distributed period of time, all sales are subject to a prorated refund based on the number of sessions that have been attended or participated in.

Disclosure: Menestyksesi taso tulosten saavuttamisessa riippuu useista tekijöistä, kuten taustastasi, motivaatiostasi, sitoutumisestasi ja toimistasi. Koska nämä tekijät vaihtelevat yksilöittäin, emme voi taata menestystä. Tuloksesi voivat vaihdella.